Vi är alla människor!

Att sträva efter ett mer balanserat liv, tid, självförverkligande…det känns orättvist och fel idag.  Idag har andras verklighet kommit så nära. I tidningar och på sociala medier sprids bilder av ett litet barn som drunknat i medelhavet under flykt till Europa. Mitt hjärta brister. Vi är alla människor och vi är alla lika. Det är så orättvist och jag vill göra något. Skänka pengar. Ja, det är vad jag kan göra just nu. Jag vill göra mer. http://vigorvadvikan.com

/Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s