Något har vi gjort…

Ägnade dagen igår åt att samla ihop kläder till insamling för flyktingar. Daniel har ordnat så att hans jobb skänker flyttkartonger. Vi ska gå på informationsmöte om att bli god man för ensamkommande barn. Jag har kontaktat Röda korset och Rädda barnen angående att hjälpa till som volontär. Det känns bättre, bra att kunna göra något.

Jag känner mig fortsatt djupt berörd av det som händer i världen och så tacksam att slumpen gjorde att jag föddes här i Sverige. Det känns bra att kunna göra något, dels för människor på flykt men också för de som kommit hit.

/Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s