Lättare sagt än gjort!

Att ha tid, att ha balans i livet mellan allt man vill göra; det är verkligen lättare sagt än gjort! Vi är för tillfället lediga tillsammans till och med 2 november. Detta har blivit möjligt för oss genom att pussla med semesterdagar och föräldradagar. Härligt att ha tid tillsammans men det är så mycket vi vill hinna med! Vi har projekt både i trädgården och inomhus vi vill göra, vi vill ha tid att bara vara med varandra, vill hinna åka på någon liten minisemester, vi vill ha tid att på olika sätt arbeta med målet att finna balans mellan hälsa – tid och pengar.

Vi har börjat med att skriva en prioriteringslista över vad vi vill göra. Vi gillar listor, det blir lättare att få överblick och det är skönt att stryka på den där listan. Snart kan vi stryka en punkt, montering av växthus är snart klar! I övrigt är det mesta på listan olika trädgårdsprojekt som enligt vår tidsplan ska vara färdiga i slutet av den här månaden. Däremellan försöker vi hålla lite ordning här hemma, städa, tvätta, plocka upp leksaker och laga mat. Tiden går fort med en vild ettåring som susar fram.

/Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s