Små steg…

Jag försöker verkligen prioritera min hälsa. Försöker äta bra, få till träning och göra saker jag mår bra av för att hitta balansen. Jag har under snart fyra veckor varit med i en träningsgrupp, vi har tränat tillsammans två gånger i veckan samt haft fokus på kosten. Vid första tillfället togs det mått och vikt samt att vi gjorde fystest. På måndag är det sista träffen, ny vikt, ny mätning och nytt fystest. Ska bli spännande att se om det hänt något!

Tänker att jag nu måste hitta en rimlig nivå att fortsätta med träningen. Något som jag ska kunna fortsätta med även när jag börjar jobba. Återkommer med hur det ska bli 🙂

/Frida

En reaktion på ”Små steg…

  1. Ping: Gav 15 till Paolo, kom igång, fick ont i armen, vilade och nu Friskis :) | vägentillettmerbalanseratliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s