Kickoff med balansekonomi!

I lördags var jag och min kompis Linn på Balansekonomis kickoff i Malmö. Det var en heldag och föreläsare/utbildare var Jan Bolmesson som bland annat driver en av Sveriges största ekonomibloggar. Jag och Daniel gick denna utbildning även 2011 och i våras gick Daniel den tillsammans med vår kompis Mange (Linns man).

Det var som väntat en intressant och fullmatad dag. Eftersom vi sedan en längre tid tillbaka följer Jans blogg samt tagit del av Balansekonomis koncept tidigare var det inte så mycket nyheter men trots det en del nya insikter.

Min främsta insikt var att vi redan gjort så mycket! Daniel kommer i ett senare inlägg sammanfatta konkret vad vi faktiskt gjort kring vår ekonomi och kring skapandet av vår egen pengamaskin. Men vi har kommit långt och det är jag stolt över!

Jag känner mig också otroligt motiverad och peppad att jobba vidare med det som balansekonomi benämner som passiva inkomster (du gör jobbet en gång och får betalt flera gånger). Jag, Daniel och våra ständiga och bästa bollplank och vänner Linn och Mange jobbar mycket med detta tillsammans. Hur kan vi hitta passiva inkomster så att vi kan ha tid över till familj, vänner och andra projekt och saker som vi tycker är viktiga och roliga?

Bästa tipset utifrån kickoffen och egna erfarenheter: hitta likasinnade att diskutera med, samarbeta med och utvecklas tillsammans med!

/Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s