Varför vill vi något annat?

Idag var jag ute med vår hund klockan 7. På vår promenad passerade vi skola, fritids och förskola. Jag hann se ett antal stressade föräldrar, två ledsna barn och en arg pappa. Jag vill inte ha det så! Så en påminnelse till mig själv om varför vi vill något annat:

Jag vill inte behöva tvinga upp min dotter på morgonen, jaga på henne för att hon ska bli färdig, bli ovän med henne och inte hinna reda upp det, lämna henne och vara ifrån henne hela dagen. Jag har fått den stora äran att få bli mamma och jag vill vara med min dotter så mycket jag kan!

Så alltså dagar när jag behöver stressa mitt barn på morgonen vill jag ska vara undantag, inte regel!

/Frida

En reaktion på ”Varför vill vi något annat?

  1. Det är mycket intressant det här med tid och vad man vill göra med sin tid. Vi har alla en begränsad tid och det är upp till var och en att leva sitt liv på sitt sätt. Tror tyvärr bara att många har för lite tid för att ens reflektera över sin tid.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s