Fylla på verktygslådan – Utbildning på gång…

Som vi skrivit tidigare så var det år 2011 när vi medverkade  i Balansekonomis ”Kick off” som vi fick ord på mycket av det vi tänkte och kände kring det här med balansen i livet: hälsa-tid-pengar. Sedan dess har vi som sagt gjort en hel del förändringar men det är först det senaste året som det verkligen börjat hända en hel del. Vi har båda två deltagit på Balansekonomis Kickoff igen och nästa steg blir nu utbildningen ”du och din ekonomi”.  Första utbildningstillfället är på tisdag och jag är mycket förväntansfull inför detta, ska bli riktigt roligt och intressant!

Med mig tar jag våra tankar och planer om det vi skriver om  här: hälsa, tid och pengar och jag räknar med att kunna fylla på ”verktygslådan” med praktiska tips och hjälpmedel för att nå vårt mål – ett balanserat liv.  Jag ser även mycket fram emot att träffa likasinnade och nätverka. Jag kommer uppdatera löpande efterhand som utbildningen pågår.

verktygslåda

På återseende!

/Daniel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s