Obalanserad…

CIMG2072

…känner jag mig just nu. Jag har varit ordentligt förkyld i över två veckor och helt tappat min träning som jag var så bra igång med. Jag tycker det känns jobbigt att dagen jag ska gå tillbaka till arbetet kommer allt närmre. Jag har tyckt lite synd om mig själv med tanke på förkylning och jobbångest och ätit så mycket onyttigt för att trösta mig själv (funkar endast för stunden kan jag meddela). Till råga på allt gick min telefon sönder (!) häromdagen.

Så nu måste jag ju vända detta…förkylningen är kvar men bättre så jag ska komma igång med träningen imorgon igen. Jag har ju planer för hur jag ska arbeta mindre. Heltidsjobbet nu är bara tillfälligt några månader. När jag kommer hem på eftermiddagarna är det full uppmärksamhet till min flicka som gäller och på helgerna kommer jag undvika att planera in något där hon inte kan vara med. Och onyttigheterna, ja, kommer jag bara igång med träningen igen så kommer jag äta mindre onyttigt, det vet jag. Telefonen är inskickad för reparation.

Det finns alltså lösningar. Men det är ett vemod i kroppen…vi har det så bra just nu när vi har tid tillsammans alla tre. Dock stärker den här känslan min motivation till att uppnå en förändring och mer balans i livet!

/Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s