Gav 15 min i fem veckor och vände upp och ner på styrkan

image

Som jag har skrivit om tidigare (https://vagentillettmerbalanseratliv.wordpress.com/2015/09/13/i-halsans-tecken-ge-mig-15/ och  https://vagentillettmerbalanseratliv.wordpress.com/2015/09/20/en-veckas-traning-med-15medpaolo-statusrapport/ samt även detta inlägg: https://vagentillettmerbalanseratliv.wordpress.com/2015/10/04/3-av-5-veckor-tranade-utdelningen-kanns-av/) så gick vi för ett tag sedan med i ett fem veckor långt träningsprogram med Paolo. Dessvärre så kom Frida av sig i träningen pga att hon var sjuk under två veckor men jag klarade mig från förkylning och annat så jag kunde köra alla fem.

Som jag beskrivit tidigare så var mina förväntningar på träningen att finna en form som man lätt och smidigt skulle kunna genomföra. Jag hade ju insett och konstaterat många gånger att jag behövde förbättra min fysiska hälsa för att må bättre samt värna om min stiliga kropp 😀. Finna en träningsform som jag skulle kunna hålla fast vid och inte endast träna sporadiskt.

Jag kan nu konstatera att under dessa fem veckor har jag ökat min styrka rejält (uppnådde vid sista veckotestet utsatt mål på 10 varv, jämfört med 5 första veckan) och jag upplever också att jag kan peppa mig mer i för att träna då träningsformen är väldigt smidig och okomplicerad. Det känns bra både i kroppen och knoppen så att säga 😃

Det har varit en ”kick-start”, precis som jag önskade!

Starten är gjord och det är bara att köra vidare och vidhålla och utveckla den fysiska styrkan. Jag tänker även lägga in lite mer konditionsträning. Hur jag ska lägga upp träningen framöver är inte helt klart men än så länge använder jag de program som gavs under fem veckors programmet. Det är en bra och tydlig grund att köra på.

/Daniel

En reaktion på ”Gav 15 min i fem veckor och vände upp och ner på styrkan

  1. Ping: Gav 15 till Paolo, kom igång, fick ont i armen, vilade och nu Friskis :) | vägentillettmerbalanseratliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s