Att se en annan verklighet i vitögat.

Jag blir lite ledsen ibland när jag ser så många människor i min närhet som kämpar och sliter varje dag. För att det ska bli kväll, för att det ska bli helg, ledighet och semester. Som inte stannar upp. Tar in nuet och stunden. Som tillbringar mer tid på arbetet än med dem de älskar. Som bara vill vidare. Högre lön, bättre jobb, ny bil, större hus…⏰💰🚘🏡

Tänk om morgondagen eller övermorgon, nästa vecka eller nästa år inte kommer? Gör du då det du vill? När vi drabbades av sjukdom och på riktigt ställdes inför de svåra frågorna då blev svaren enkla. Nuet och stunden spelar roll. De du älskar spelar roll.  Och du själv spelar roll, din hälsa och ditt mående är faktiskt nummer ett.

Jag är så ledsen för allt det Daniel och jag gått igenom. Samtidigt så glad och tacksam för de insikter vi fått. Idag tackar jag för varje dag jag får. Stannar ofta upp och bara andas in.

image

Tack för den här dagen 💕

/Frida

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s