Avstämning inför året – budget och målspar

I helgen tog vi oss tid till att stämma inför året gällande årets budget och målspar. Tanken var att ”klara av siffrorna” innan vi åker iväg över en helg och kör sedvanlig kick off inför året.

Det är inte det roligaste att göra budget men det är ju som bekant en viktigt del för att få alla bitar på plats så att säga. Så i samband med detta tränas även självdisciplinen 😉

I år skiljer sig vårt användande av budget något jämfört med tidigare år då vi inte arbetat med den så noga. I år använder vi det mer fullt ut, dels beroende på att vi har andra marginaler nu när vi är mer föräldralediga samt, övervägande, så har vi fått klarare för oss vart vi ska – mot ett mer balanserat liv –  vilket gör att medvetenheten kring hur viktig strukturen är har ökat. Med struktur får man som bekant en bättre kontroll på saker och ting och med koll så kan man styra hur man vill ha det. Skapa resultat helt enkelt 🙂

På kick offen summerar vi hur förra året gick mot satta mål och förväntningar. Inför året vi går igenom förväntningar, planerar och sätter mål för kommande år.  Vi kommer passa på att fira bra saker (resultat) som vi gjort och även mindre bra saker (även det resultat som blivit nya erfarenheter…)! Hälsa-tid-pengar är områdena som vi fokuserar på.

IMG_7094

/Daniel

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s