Från kick off till förkylning och fastighetsobjekt…

Denna helgen hade vi planerat och bokat in för vår årliga kick off. Allt var klart och förberett, från hotell och agendan för kick offen till barnpassning och hundvakt. Men en seg förkylning med feber hos vår lilla dotter gjorde att vi fick ändra våra planer och stanna på hemmaplan istället och kurera dottern.

IMG_7472.JPG

Det blir aldrig som man tänkt sig skulle man kunna säga eller så kan man ju vända på det (med risk för att låta något pretentiös 😉 ) och säga; det blir alltid som man tänkt sig. Under förutsättning att man väljer att tänka så såklart 🙂

Vi planerade in en annan helg för kick offen och dess agenda och la all vår energi på att vara tillsammans i familjen. Lagom till helgen dök det även upp ett fastighetsobjekt som föll oss i smaken (att investera i en hyresfastighet är något vi planerar att göra någon gång men att finna ett objekt som stämmer i kravprofilen är inte det enklaste, så det tar tid).

Vi la en hel del tid på att räkna på objektet och spekulera kring olika scenarion, planer osv. Känslan man får när man funderar, planerar och spekulerar kring objekt som dessa är häftig. Den ger oss energi och någon form av skaparglädje, verkligen energifullt!

Under söndagen passade jag även på att köra ut och titta på fastigheten och fick en första känsla. Vi får se hur det hela utvecklar sig under veckan då vi stämt av med mäklaren. Men oavsett utfall så ger det som sagt energi och är samtidigt ett steg framåt.

IMG_7402

Helgens fina vinterväder har även utnyttjats och söndagen bjöd, i samband med fastighetskollen, på en ny vy då jag fann ett naturreservat som jag inte kände till. Det blev en härlig och energigivande promenad med hunden i det natursköna området (bilden dock från en annan härlig skogspromenad,  förra helgen. Fördelen med att vara hundägare är som bekant att man alltid kommer ut på tur 😉 ).

/Daniel

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s