Snart kickoff!

Vår kickoff blev som sagt avbokad på grund av sjukdom hos vår dotter. Men nu är det snart dags igen! Nästa helg har vi bokat hotell, barnvakt och hundvakt. Då ska Daniel och jag få tid att umgås, reflektera, planera, diskutera, drömma, sätta upp mål och bestämma hur vi ska nå dem! Jag älskar dessa kickoffer! Vi har gjort det nu i flera år och det ger så mycket och är något jag verkligen vill rekommendera till alla par!

Det är inte alla som vet var partnern vill vara om ett år, om fem år, om tio år. Kanske vet du inte ens själv var du vill vara? Om ni inte pratar om detta är risken stor att ni vill olika och sen inte har en aning om varför ni, om några år, har utvecklats i helt olika riktningar. Så ta makten över ditt och ert liv. Bestäm vad du/ni vill och hur ni ska ta er dit.

bröllopsbild

Ta din partner i hand och följ varandra på vägen. Lyssna på varandra, se varandra och stötta varandra. Det är roligt att ha gemensamma mål att sikta mot som par och som familj. Både Daniel och jag vet att livet plötsligt kan ändra riktning och bli något annat, därför är vi otroligt måna om att ta hand om den tid vi har. Det finns inte tid till att vara bitter, att ångra eller tänka ”tänk om”. Livet är här och nu och fortsätter förhoppningsvis under lång tid till. Men, eftersom vi inte vet hur lång den tiden är, är det vi, Daniel och jag som har makten över att det ska bli så bra som möjligt för oss och för vår familj. Det finns inte tid att vänta eller hoppas att vi ska vinna på lotto eller att någon annan ska ordna det åt oss. Det är vi som bestämmer! Ett steg för att lyckas med det, ett mycket trevligt steg dessutom är KICKOFF!

/Frida

En reaktion på ”Snart kickoff!

  1. Ping: Dags för uppföljning och Kickoff! | vägen till ett mer balanserat liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s