Inför kommande kick off

Idag har vi gått igenom upplägget för vår kommande kick off. Vi har som sagt haft kick off flera år tidigare och såklart använt oss av en viss sorts struktur och upplägg kring det hela. Idag rannsakade vi vår struktur något och ändrade om det lite så att det blev lite mer smidigt upplägg.

Vi kommer som vanligt att först fokusera på hur förra året var och händelser som ägde rum .Vad gjorde vi som vi är stolta och tacksamma över? Detta kommer via FIRA!
I år är det extra fokus på att just fira det vi gjort.Vi har insett att vi normalt sätt är väldigt dåliga på att just fira det vi gjort och åstadkommit. Det brukar lätt bli ”ah det var ju ingenting, vad ska vi göra härnäst” typ … 🙂

Sedan kommer vi att utgå vad vi har och var vi är i nuläget och fokusera på VAD vi vill göra och VAD vi vill framöver.  Detta året men även i ett längre perspektiv – två, tre, fem år och framåt. Vi kommer att prata utifrån områdena Hälsa, tid och pengar och täcker då upp alla områdena inom såväl inre hälsa som fysisk (tänker då även materiella ting osv.)

Efter Kick offen kommer vi ha ett annat tillfälle där vi bestämmer HUR vi ska gå tillväga för att nå VAD vi vill utifrån Kick offen. Resten av året präglas sedan av detta och vi jobbar och agerar utifrån vad vi kommit fram till. Nästa kick off så summerar och reflekterar vi över hur det gått…  Ja ni förstår, inte så komplicerat egentligen 😉

Ser fram emot en rolig, inspirerande och energifylld kick off! 🙂

IMG_0934

/Daniel

En reaktion på ”Inför kommande kick off

  1. Ping: Dags för uppföljning och Kickoff! | vägen till ett mer balanserat liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s