Full aktivitet men inte på bloggen, men nu glöder tangenterna lite igen ;)

Wow vad det händer grejer nu! 🙂

Inte när det gäller inlägg här på bloggen då förstås, sanningen är den att all reflektion i form av att skriva har hamnat utanför bloggen ett tag nu. Istället har den landat direkt i vardagen, i livet helt enkelt 😉

Men självklart så vill vi ju dela med oss av vad som händer, hur vi agerar och vad som är på gång – vi skriver igen 🙂

kick off check
Vi lyckades till slut, efter två avbokningar pga. sjukstuga, få till vår kick off. Vi var då inne i mars månad och vi hade redan hunnit prata, bestämma och planera en hel del kring frågorna. Men det kändes bra att verkligen komma ifrån och kunna fokusera på att ha kick off och avstämning. Det är en hel del av själva grejen, att byta miljö och kunna fokusera.

Att få tid tillsammans som småbarnsföräldrar är extra skönt ibland, om än det bara är 24h så är det gott. Att man dessutom lärt sig att vara effektiv med tiden gör att 24h känns betydligt längre 😉

En viktig punkt detta år var att verkligen inte glömma bort att fira det vi åstadkommit förra året. Så det gjorde vi med god mat och dryck! 🙂

Sedan fokuserade vi på hur vi vill ha det framöver inom de olika områdena i livet och dagen efter fokuserade vi på hur det ska gå till. Vi följer nu upp det med korta ”depåstopp”/avstämningar varje månad. Det känns som alltid bra att ha koll tillsammans och det ska vara smidigt och enkelt upplägg.

Vad har annars hänt sedan sist?

Mycket har som sagt hänt men den stora händelsen är att jag börjat gå kurs 2 inom Balansekonomi; ”Ditt liv och dina affärer”. Jag gick som bekant kurs 1 ”Du och din ekonomi” under hösten (läs gärna tidigare inlägg om det här på bloggen, bla. här) och fick då en bra känsla för kursupplägget och kursen gav mig oerhört mycket.

Så jag bestämde mig ganska snart att jag ville fortsätta utvecklas med hjälp av kurs 2.

Mina förväntningar på kurs 2 var väldigt stora. Jag förväntade mig en kurs med ännu mer fokus på personlig utveckling, med fokus på min utveckling och samtidigt dela denna resa med likasinnade kurskamrater. Så här långt kan jag inte göra annat än konstatera att mina förväntningar infriats!

Det är fullt fokus men inte bara fokus utan aktion – att konkret göra, göra, göra !
Ibland kan man ju ha den här känslan av att man kan inspireras, planera och planera till leda utan att komma loss och göra. I denna kurs kommer man verkligen loss och gör!

Tillsammans med reflektionerna jag gör under kursens gång och insikterna jag får så känns det gediget; på riktigt på något sätt! Jag är väl medveten om att min beskrivning kan upplevas något flummig men det jag egentligen vill ha sagt är att nu händer det saker och ting!

Visioner sätts och en mission skapas – projekt skapas och sätts i verket! Ett helhetsgrepp tas för att skapa ett balanserat liv!:)

En spännande resa har gått in på ett ännu mer spännande spår, så häftigt att vara reseledaren! 🙂

/Daniel

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s