Lärdomar, insikter och uthållighet…

Wow! Yeah! Aha! Jaså!? Det var som tusan! 😄

Detta är utrop jag använt flitigt de senaste månaderna…

Ja nu har jag som sagt fullföljt kurs två med Balansekonomi och kan titulera mig Balansekonom. Det har varit en kurs som gett många lärdomar och insikter om både hur saker och ting förhåller sig, eller hur man tror de förhåller sig, och allt som hör hela livet till.

En av de största insikterna jag fått är att det verkligen inte har någon betydelse hur mycket kunskap, lärdom och titlar jag tar till mig så länge jag inte gör något konkret och agerar. Detta är i och för sig inget nytt men kursens övningar har verkligen gett mig insikt kring detta!

Jag har grundligt gått igenom livet som projekt och deklarerat min och vår vision – konkret skrivit ner och gått igenom vad och hur vi vill ha det i livet.

  • Insett min roll som entreprenör i livet
  • Förstått utmaningen med att skapa struktur för framgång  och antagit utmaningen.
  • Utökat min syn på affärer och upptäckt nytt affärstänk.
  • Identifierat drivkrafterna som jag har och vad som krävs för framgång. Den stora vikten och fördelen av att hjälpas åt.

Den unika känslan som infinner sig hos mig efter denna kurs, jämfört med andra kurser jag tidigare gått, är att nu vet jag var jag/vi ska och har visualiserat en karta för hur jag ska gå tillväga för att nå dit. Ingenting  är klart utan resan fortsätter.

Starten är tagen och nu handlar det om fortsätta hålla strukturen och använda uthållighet för att komma framåt. Det är en häftig och oerhört utmanande känsla! 👍😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s