Livskvalitet!

Anledningen till att vi eftersträvar en bättre balans i livet, varför vi vill ha mer tid tillsammans och med varandra är enkel. Vi vill leva ett liv med god livskvalitet och för oss är det just balansen mellan tid, pengar och hälsa som skapar detta.

Vi har fått erfara att livet är ändligt, att det kan förändras på ett ögonblick. Det har gjort att vi verkligen vill ta vara på den tid vi har tillsammans. Att göra saker som får oss att må bra. Vi tycker att livet är för kort och oberäkneligt för att inte själva ta kontrollen och försöka nå dit vi vill. 

Daniel och jag har till viss del naturligtvis olika intressen och sakar vi vill göra på det personliga planet för att känna att vi har god livskvalitet. Men många saker är också gemensamma som tid med vänner, familj, varandra och vår dotter, att fixa med hemmet och att resa. 


Gårdagen bjöd på massa av livskvalitet med vänner, familj och lekstugebygge ☀️

/Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s