Budgetmöte 😊

VĂ„ra vĂ€nner brukar ibland skoja med oss om att vi har budgetmöten. Det Ă€r ett gammalt ”skĂ€mt” som hĂ€ngt med i mĂ„nga Ă„r. Sanningen Ă€r att vi aldrig haft budgetmöten eller haft en budget. Med tvĂ„ heltidslöner har vi inte heller behövt nĂ„gon budget. Pengarna har tĂ€ckt och rĂ€ckt till allt vi velat göra inklusive ett bra sparande.

Numera har vi budgetmöten en gÄng i mÄnaden. Vi gÄr igenom mÄnaden som varit och sÀtter budget för mÄnaden som kommer. Detta kommer sig dels av att vi nu nÀr vi arbetar betydligt mindre (och fÄr mindre i lön) har ett större behov av en budget och dels av den struktur vi nu har för koll pÄ inkomster, utgifter etc. Vi anvÀnder balansekonomis budgetverktyg.


SĂ„ ett tips Ă€r alltsĂ„ att ni roar er med ett budgetmöte som omvĂ€xling i sommarvĂ€rmen ☀

/Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s