En lördagsförmiddag med bakluckan öppen

Jag anser att vi generellt sett är väldigt duktiga på att löpande sortera ut och hushålla med saker och ting. Men när det kommer till prylar i garage och förråd så upplever jag alltid att där finns ett överflöd. Det är inte utan att man kan konstatera att det tar en del energi varje gång man gör ett besök i garaget 😬

Jag har tagit mig an utmaningen att få ordning många gånger men nu har jag verkligen (äntligen!) gjort upp en riktig plan för att få ordning och reda. Små steg varje vecka har börjat att ge utdelning…

I fredags passade jag på att fylla bilen med överflödiga saker. Tidigt på lördagsmorgonen begav jag mig sedan till bakluckeloppis!

Det är ju ingen direkt nyhet att det generellt sett finns mycket outnyttjade saker i våra förråd nu förtiden men jag blev trots denna vetskap överraskad när jag lyckades få fram så många prylar. 

Det var en god förmiddag där på bakluckeloppen. Solen sken, många trevliga människor och försäljningen gick riktigt bra. När jag vid lunchtid begav mig hemåt så hade jag nästan sålt allt jag haft med mig 👍😃!

Jag kunde vända hemåt med ett glatt humör, pengar i fickan och inte minst med ny härlig energi av att veta att de outnyttjade sakerna jag haft i överflöd kom till användning någon annanstans. Dessutom hade jag till på köpet fått mer plats för ordning och reda 😃

/Daniel 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s