Semester ☀️🇩🇰

Vårt mål är som bekant att skapa ett liv med mycket tid som vi själva kan styra över och ett liv där det finns självklara pauser och möjlighet till roligheter i vardagen. Ett mer balanserat liv helt enkelt 😊

Vi tycker att vi kommit en ganska bra bit på vägen nu. Vi känner inte att vi lever för helgen, eller ständigt längtar till semestern och suckar på måndagen. Livet är varje dag och i stort tycker vi att balansen börjar infinna sig. 

Utmaningen för oss blir att bibehålla detta när Daniel börjar arbeta igen i höst efter föräldraledigheten. Daniel kommer arbeta 75% och jag 50 %. Detta ger oss möjlighet att vara mycket tillsammans med varandra, vår dotter och gör också att vi kan fortsätta med det sätt vi påbörjat kring struktur, projekt och planering. 

Även om vår vardag är bra tycker vi det är viktigt med semester 😄 Tid att komma hemifrån, få nya perspektiv och nya upplevelser. I år semestrar vi i Köpenhamn 🇩🇰 och har lånat lägenhet av min kusin. Fantastisk möjlighet att få lära känna Köpenhamn och vi är supernöjda med detta upplägg 🇩🇰👍🏻☀️

Hoppas ni alla har/får en fin semester!

 

/Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s