Energitjuv: tvättstugan ✅

Igår och idag har vi sett till att energitjuven, tvättstugan försvunnit. Det var egentligen inte särskilt mycket som behövde ordnas men flera saker som vi båda irriterat oss på. Bland annat, fästa torktumlare och tvättmaskin i varandra och plocka undan osorterad tvätt och annat småfix. Totalt tog det bara ett par timmar och vi har stört oss på detta i flera månader. Nu är det i alla fall gjort och en energitjuv har lämnat oss!

Så här ser det ut nu (glömde tyvärr att ta en ”före” bild).

20160714_105206729_iOS

20160714_110508413_iOS

20160714_110539073_iOS

Tror att vi alla har saker som vi blir irriterade på dagligen men som av olika anledningar inte blir gjorda. Vi tycker det är skönt att få bort dessa små (ibland stora) moment i vardagen som tar energi då vi vill rikta in vår energi på annat. Vi har många energitjuvar kvar men inte just i tvättstugan.

Har ni några energitjuvar som ni tänker göra er av med?

/Frida&Daniel

6 reaktioner på ”Energitjuv: tvättstugan ✅

  1. Har fått bort två idag faktiskt. Det ena var dörren till tvättstugan som bara skulle lyftas av å tas ut i förrådet. Den andra var att en platsbyggd sängram förra ägaren haft till sin 210 säng och som således inte passat vår 160 (å som vi bara slagit i tår å snubblat på) ÄNTLIGEN är borta! Båda grejerna ihop tog typ 15min å jag har säkert förbannat dem varje dag vid 3-4tillfällen i 1.5års tid. Sååå gött!

    Gillad av 1 person

  2. Ping: System, struktur och närvaro… | vägen till ett mer balanserat liv

  3. Ping: Att vara våra bästa jag… | vägen till ett mer balanserat liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s