Vår akilleshäl…

Längesedan vi skrev något om träning. Det är ett område som vi borde prioritera men det blir inte så. Förstår inte varför det ska vara så svårt? Som med allt annat vi tycker är viktigt vet vi att detta borde prioriteras och planeras in i kalendern. Att vi trots detta inte gör det är för att vi tycker andra saker är roligare… Vi har system för så mycket, men här får vi inte till det. 

Vår hund tränar i alla fall 😊

Har ni några tips? Hur gör ni?

/Frida och Daniel 

2 reaktioner på ”Vår akilleshäl…

  1. Planera inte så mycket utan bara gör det, jag tror många gör det för svårt, det ska planeras och läggas upp träningsprogram hela tiden och sen ska det postas på diverse sociala media också, tänk enkel, en halvtimmes löpning eller annan träning ett par gånger i veckan räcker för att få resultat 👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s