En dag i balans ☀️

Det hade vi igår. Någon ”pusselträff” blev det inte men mycket annat 😊

Vi började dagen med att titta på en hyresfastighet, spännande! Detta föranledde sedan en del räknande, samtal till Skatteverket etc. Bollen är i rullning!

Eftermiddagen ägnade vi åt trevligt besök hos vänner. Prat, fika och lek för barnen. På kvällen blev det promenad hela familjen och lite förberedelser för torsdagens (förhoppningsvis) lyckosamma försäljning av släp.

En bra dag med balans där vi fått möjlighet att bygga på vår framtid och samtidigt ha det fint i stunden ❤️

3 reaktioner på ”En dag i balans ☀️

  • Så sant, självklart måste detta berättas mer om 😉 Att investera i en hyresfastighet är ju något som är en relativt beprövad modell när det gäller att bygga värde och skapa kassaflöde (i bästa fall relativt passivt). Vi har ju som bekant tittat på detta och funderat en hel del tillsammans tidigare… 😃 Problemet är ju oftast att de objekt som ligger ute är relativt högt prissatta eller kräver stora insatser på annat sätt, svårt att få ihop kalkylen helt enkelt (som bekant…). Hur som helst, vi har nu fått tips om ett äldre, lite mindre hyreshus med fyra lägenheter. Vi tittade på det igår och första intrycket var mycket lovande med bra förutsättningar. Bra skick och kändes som lämpligt objekt att starta på. Idag har jag ägnat mig åt att prata med Skatteverket för att förstå hur det skulle kunna drivas smidigast rent företagsmässigt. Har även haft kontakt med bank för finansieringslösning.

   Det är som bekant många bitar att få koll på för att få ihop affären, mycket att sätta sig in i och förstå. Det mesta tar tid så det blir träning på uthållighet 😉

   Nu får vi se hur allt utvecklar sig vidare, uppdaterar status för utvecklingen efterhand… 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s