Den värdefulla tiden…


Hur många gånger har man inte fått höra ”Ta vara på tiden”, ”Tiden är värdefull” etc. ?

För vår del så var det inte förrän för ett par år sedan som vi verkligen fick insikten om hur värdefull tiden egentligen är, att ingenting är för evigt… 

Det låter kanske aningen naivt men tidigare hade vi inte funderat så mycket på det utan mest tänkt ”det kommer längre fram i tiden”, ”det kan jag stå ut med” eller ”sen ska jag göra det där…”. Vi såg inte det riktiga värdet i tiden helt enkelt.

Vi värdesätter nu tiden på ett helt annat sätt än tidigare. Att verkligen uppskatta saker och ting, ta till vara på tillfällena i livet – stort som smått. Att göra och ta ansvar för vad vi vill göra och hur vi vill ha det så att vi känner oss nöjda och tillfreds med det vi tar oss för. 

Inte sällan innebär detta att vi behöver göra val och ta beslut som inte alltid varit/är enkla. I många fall har det också behövts en stor portion mod för att göra förändringar. Att behöva lämna komfortzonen… 🙂 

Alla beslut vi tar idag har sitt fokus på vad det kan ge för utdelning i form av tid. Tid för oss tillsammans, tid med vår dotter, tid som vi har kontroll över och kan styra.

Denna film har delats en del på sociala medier och vi kan inte låta bli att dela den även här. Tiden är värdefull… Hur värdesätter du din tid?


/Daniel&Frida 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s