Höstens utmaning!

Efter två års föräldraledighet blir det från och med 2 september nya tider, och nya utmaningar för oss. 

Att både arbeta, ha tid med varandra, vänner och viktigast av allt vår dotter och samtidigt bibehålla fokus, system och struktur för att fortsätta skapa det liv vi vill ha tror vi blir en inte helt enkel ekvation. Vårt svar för att klara detta, är föga förvånande 😊, planering

Vi kommer under hösten fortsätta med våra pusselträffar och där bestämma var fokus ska ligga under de närmsta veckorna. Vi tror på vårt system, men det gäller att vara uthållig och fortsätta att göra det vi gör, om och om igen. Och inte glömma att det ger resultat.

Pengamaskinen växer, extrainkomster och sidoprojekt går framåt och konkret i vår vardag innebär det just nu att vi har möjlighet att båda arbeta deltid. Vilket i sin tur ger oss det vi strävar efter, tid tillsammans ❤️

/Frida & Daniel

Men än är det inte höst 😄

En reaktion på ”Höstens utmaning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s