Utmaningar som småbarnsförälder…

Den senaste månaden har vår dotter varit förkyld, febrig, hostig nästan hela tiden. Några få friska dagar har det bjudits på men de är lätträknade. Jobbigt för henne och för oss innebär det vab, sömnlösa nätter och naturligtvis åker Daniel och jag på den ena förkylningen efter den andra. Bihåleinflammation verkar vara mitt nya, kroniska tillstånd och det är så tröttsamt. Lägg sen på lite härligt 2,5 års trots på det så är det inte ett liv i balans vi upplever just nu 😊

Den tid som blir över blir inte särskilt produktiv. Istället för att arbeta med våra drömmar och projekt blir det sömn, vila och vardagens måsten som vi prioriterar. Vårt mål att som par ha en kväll i veckan och en helg i månaden tillsammans känns långt borta. Men vi försöker. Långpromenad med hunden med mormor och morfar som barnvakt fick vi till förra helgen och någon mysig tvkväll har vi haft i veckan. Men tempot har dragits ner betydligt. Vilket såklart får vara okej, men ändå tråkigt.

Längtar till ljusa kvällar, friskt barn och att få sova på nätterna. Hur gör ni för att hålla motivationen uppe när flytet saknas?

20160725_170948861_ios
/Frida

En reaktion på ”Utmaningar som småbarnsförälder…

  1. Tänker att ni gör helt rätt; att fokusera på det som fungerar, att glädjas över det lilla och att inse att det kommer andra tider. Snart blir vabruari mars och innan en vet ordet av är det sommar!
    Kram
    Linn

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s