Dagarna går…

…väldigt fort här hemma. Vissa dagar tycker vi inte att vi hinner något mer än att klä på oss, äta, amma, byta blöjor och försöka hålla lite ordning här hemma. Andra dagar får vi gjort en hel del annat så som att träffa vänner, familj, göra utflykter och pyssla om trädgård och hem.


Vi har mellan blöjbytena också dragit igång ett utrensningsprojekt här hemma och har gått igenom alla våra böcker, spel, ytterkläder och glas/porslin. Vi har lyckats frigöra ordentligt med plats i skåp och lådor samt organiserat om för att saker ska bli lättare att hitta. En del saker har vi skänkt och en hel del har vi sålt i diverse kanaler så som på Facebook, blocket, Tradera och loppis.

En del sorteringsarbete återstår men det känns mycket bra hittills och det har gett oss en hel del energi genom att få koll på vad vi har för saker och var/varför vi har dom! 😉

Lite fler uthyrningar av takbox och bord och stolar har vi också hunnit med. Faktiskt har vi utökat takboxbeståndet till tre stycken.

Just nu arbetar Daniel halvtid men från och med september är vi helt föräldralediga båda två vilket ska bli skönt, då ska vi förutom att lägga tid på familjen också skruva upp tempot på att bygga vidare på våra egna projekt som bidrar till det balanserade livet vi jobbar mot.
/Frida 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s