Vad vill ni läsa om?

Vi har många läsare på bloggen! Så kul! Antalet läsare ökar för varje dag 👍Vi får också en hel del kommentarer till vår mail men inte så många som kommenterar öppet 😊 gör gärna det! Är det något särskilt ni vill läsa om? Något ni undrar? Vi tar gärna emot idéer, förslag och feedback på det vi skriver. 


Glöm inte att följa oss på instagram där ni får tätare uppdateringar om vad vi hittar på, ni hittar oss på @vagentillettmerbalanseratliv 

Ha det fint!
/Frida & Daniel

7 reaktioner på ”Vad vill ni läsa om?

  1. Stort tack för en redan mycket intressant och inspirerande blogg! Jag vill gärna läsa mer om era tankar kring balansen mellan att spara på lång sikt och att ha det bra/njuta idag. Skulle även vilja läsa mer om vad ekonomisk frihet innebär för er. Tänker även att det är spännande att få veta var ni får inspiration och kraft, utöver er själva. Tipsa om artiklar, bloggar och podcasts vi andra bör läsa/höra. Mången tack till er båda – ni gör redan en grym insats här och jag blir glad över att höra att fler och fler hittar er och bloggen. Tusen tummar upp!

    Gillad av 1 person

  2. Tack för en superbra blogg!! 🙂 Jag skulle vilja läsa mer om er bästa tips, både kring ekonomin och hur ni gör i övrigt för att leva ett enkelt och balanserat liv, om ni har några rutiner kring detta etc. Hur sätter ni mål och följer upp dessa? Kul att ni skaffat instagram-konto för övrigt 🙂

    Hälsningar Lina

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s