Happy Happy!!

Nu, nu är det dags! Från och med imorgon är vi båda föräldralediga på heltid. Detta är något vi sett fram emot så mycket. Möjlighet till fokus på barnen i första hand, på varandra och inte minst på att bygga vidare på våra mål och visioner för att nå det rikare och mer balanserade liv vi eftersträvar. 

Vi har satt upp system och struktur för hur vi ska nyttja tiden så effektivt som möjligt. Detta innefattar att vi bestämt fasta tider när vi har tid till det vi kallar vårt hemmajobb. Fasta tider för när vi var och en ska göra saker enskilt med vår stora dotter och tider för när vi ska träna. 

Detta ska bli så spännande. Vilka resultat kan vi nå i vårt egna liv när det får 100 % fokus och uppmärksamhet?

Resan fortsätter!

/Frida & Daniel

6 reaktioner på ”Happy Happy!!

 1. Kan ni inte skriva lite mer om hur ni tänker kring tid och ert system och struktur? Skulle vara väldigt intressant att läsa eftersom vi är ungefär i samma sitts.
  Med vänlig hälsning, Frida.

  Gillad av 1 person

  • Hej Frida, tack för din kommentar och för att du läser 😊I inlägget ”Att investera i tid, det viktigaste vi kan göra” hittar du en hel del kring hur vi tänker kring tid. I inlägget ”Att få saker och ting gjort” hittar du en del kring vårt system och strukturen kring det. Men vi kan absolut skriva mer om detta. Just vårt system och struktur är något som vi ständigt arbetar med att förbättra och ett inlägg om detta väntar lite längre fram i höst när vi hunnit utvärdera lite hur det funkar.
   Mvh Frida & Daniel

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s