Några rader och TÄVLING om boken ”Så blir du miljonär i hängmattan” av Per H Börjesson

20170830_111832588_iOS

Tidigare i somras fick vi ett exemplar av denna bok då vi är aktieägare i Spiltan. Per H Börjesson har länge varit, och är, en inspirationskälla för oss när det gäller hur du kan spara och investera dina pengar på ett enkelt och okomplicerat sätt. Men även hur han på ett tydligt sätt även beskriver att pengar inte är det viktigaste utan hur de kan ses som ett verktyg och medel för att kunna göra och påverka saker och ting.

Boken är liten både till format och antal sidor men levererar desto större innehåll. Vi tycker att den summerar det bästa ur Per H Börjessons tidigare utgivna böcker:
”Så kan alla svenskar bli miljonärer”, ”Så här blev Warren Buffett världens rikaste person” och ”Så här blir du miljonär som pensionär”.

20170830_113431259_iOS
Vi gillar boken för att den är så lättläst och överskådlig samt dess budskap att alla kan bli miljonärer om man håller det enkelt och är uthållig i sitt investerande!

Det som inte riktigt går ihop med vår syn på investeringar och sparande är att samtliga resonemang i boken bygger på att man ska dra nytta av sitt sparande och sina investeringar vid pensionen kring 65:års ålder. Men…tänker vi då…Om man inte blir så gammal…? Och i så fall, varför vänta hela livet på något som kanske aldrig kommer?

Har du läst boken? Vad tyckte du om den?

/Daniel&Frida

Tävling!
Vi har några exemplar av boken som vi vill dela med oss av. Skriv en kommentar här eller på vårt instagramkonto (@vagentillettmerbalanseratliv) om varför du vill läsa boken så är du med i utlottningen! Senast 10 september vill vi ha ditt svar 🙂

 

15 reaktioner på ”Några rader och TÄVLING om boken ”Så blir du miljonär i hängmattan” av Per H Börjesson

 1. Hej,

  Jag skulle gärna vilja tävla om ett exemplar av boken. Anledningen är att jag har ett stort intresse av sparande och privatekonomi samt att jag behöver vässa mina argument så jag kan skapa samma intresse och förståelse kring sparande och framtida möjligheter detta kan ge hos min bättre hälft. Hon sparar regelbundet vilket är väldigt bra, men jag har inte lyckats förklara för henne möjligheterna detta kan ge i framtiden i form av mera tid och balans i livet, vilket skulle ge henne en extra morot att öka sparandet och leva enklare.

  /David

  Gillad av 1 person

  • Hej David,
   Det är ju verkligen en klar fördel om man delar sitt intresse när det gäller ekonomi, investeringar och sparande med sin partner. Blir så mycket enklare och roligare. I vårt fall är det Daniel som haft det stora intresset från början men efterhand har jag (Frida) blivit allt mer intresserad. Det som för mig blev en riktig aha upplevelse och när jag insåg vad sparandet och investerande kan göra var när jag insåg vilken kraft ränta på ränta effekten är. Att inse vad den innebär borde kunna motivera de flesta 😊
   Mvh Frida & Daniel

   Gilla

 2. Jag skulle vilja vinna boken för att få inspiration till att nå ett av mina mål: att mina passiva inkomster ska täcka mina utgifter. Detta mål är tänkt att jag ska nå till årsskiftet 2018/2019. Jag håller både på att minska mina utgifter och att öka mina passiva inkomster. Jag har kommit en bit på vägen och jag skulle vilja vinna denna bok för att få mer inspiration och tips

  Tack för en mycket bra blogg!!

  Gillad av 1 person

 3. Åh, vad gärna jag hade velat vinna boken! Jag vill läsa den för att boosta några av livets olika konton; inspirationskontot, pengakontot, energikontot och egentidskontot.

  Håller tummarna! 🙂

  Tusen tack för en superbra blogg!
  //Linn

  Gillad av 1 person

 4. Hej! Är hemma sen 1,5 månad pga utmattningssyndrom och har nu äntligen fått lite ork att tänka över livet,vad som gått snett, hur vill jag ha det osv och skulle därför gärna läsa boken ni lottar it för att förhoppningsvis lyckas få ihop ett nytt, fungerande, livspussel. Tack för en fin blogg och inspirationen ni ger! Mvh Ia

  Gillad av 1 person

 5. Jag skulle vilja läsa den för jag håller precis på att återhämta mig ekonomiskt från ha haft skuld hos KF. Vid årsskiftet har jag lyckats betala bort 196 000 kr i skuld på 10 månader. Så 2018 blir året då jag kan börja jobba mot att bli ekonomiskt oberoende. Så denna bok skulle vara guld värd att få läsa och kunna jobba fram en plan innan året är slut hur jag ska lyckas med detta.

  Gillad av 1 person

 6. Jag vill gärna läsa boken eftersom jag för första gången på flera år nu har en lön och inte bara a-kassa. Nu blir det pengar över varje månad och jag känner mig vilsen. Har ingen plan!

  Gillad av 1 person

 7. Hej!
  Jag skulle vilja vinna boken då jag själv håller på att försöka lägga om mitt liv både i tid och ekonomi. Jag tillhör också den delen av befolkningen som kommer ha svårt att arbeta i samma utsträckning resten av livet och försöker nu ta höjd för det, pension är inte riktigt aktuellt här. Har spanat på boken tidigare men är för snål mot mig själv för att köpa den ☺

  Gillad av 1 person

 8. Hej och tack för en bra blogg!
  Jag har i år börjat spara i aktier och jag känner att jag har mycket kvar att lära mig. Jag har en tendens att välja aktier som har en högrisk (spännande!) men jag skulle behöva lära mig mer om hur jag sparar långsiktigt, och vilken/vilka sparformer jag bör välja för att minska risken. Skulle jag vinna boken skulle jag sträckläsa den och sedan ge den till min kompis som nyligen upptäckt tjusningen med ett aktivt sparande 🙂

  Gillad av 1 person

 9. Ping: Vinnare i utlottningen av boken ”Så blir du miljonär i hängmattan” av Per H Börjesson! | vägen till ett mer balanserat liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s