Vinnare i utlottningen av boken ”Så blir du miljonär i hängmattan” av Per H Börjesson!

20170910_193236000_iOS

För några dagar sedan utlyste vi en tävling/utlottning av boken ”Så blir du miljonär i hängmattan” av Per H Börjesson. Deltagandet och engagemanget har varit stort (betydligt större än vi kunde ana) och det är vi väldigt tacksamma för! Tack alla som deltagit!

Igår körde vi gammal klassisk lottdragning med alla tävlandes namn på lappar som lades i en skål ur vilken fem blev dragna. Vinnarna med tillhörande kommentar är (utan inbördes ordning då då lottning som sagt skett 🙂 ):

 1. Madeleine:

  ”Hej och tack för en bra blogg! Jag har i år börjat spara i aktier och jag känner att jag har mycket kvar att lära mig. Jag har en tendens att välja aktier som har en högrisk (spännande!) men jag skulle behöva lära mig mer om hur jag sparar långsiktigt, och vilken/vilka sparformer jag bör välja för att minska risken. Skulle jag vinna boken skulle jag sträckläsa den och sedan ge den till min kompis som nyligen upptäckt tjusningen med ett aktivt sparande 🙂”

  2. Monika:
  Jag vill gärna läsa boken eftersom jag för första gången på flera år nu har en lön och inte bara a-kassa. Nu blir det pengar över varje månad och jag känner mig vilsen. Har ingen plan!”

  3. Weronica:
  Jag skulle vilja läsa den för jag håller precis på att återhämta mig ekonomiskt från ha haft skuld hos KF. Vid årsskiftet har jag lyckats betala bort 196 000 kr i skuld på 10 månader. Så 2018 blir året då jag kan börja jobba mot att bli ekonomiskt oberoende. Så denna bok skulle vara guld värd att få läsa och kunna jobba fram en plan innan året är slut hur jag ska lyckas med detta.”

  4. Ia:
  Hej! Är hemma sen 1,5 månad pga utmattningssyndrom och har nu äntligen fått lite ork att tänka över livet,vad som gått snett, hur vill jag ha det osv och skulle därför gärna läsa boken ni lottar it för att förhoppningsvis lyckas få ihop ett nytt, fungerande, livspussel. Tack för en fin blogg och inspirationen ni ger! Mvh Ia”

  5. edyta_arasimowicz:
  Åh den boken står högt på önskelistan nu. Vi har startat en omställningsresa av våra liv för att spara mer pengar, försöka växla ner tillvaron och jobba mindre för att må bättre och få mer tid med barnen. Båda är på väg mot utbrändhet här och nu känner vi att vi måste göra stora förändringar för att det inte ska gå åt skogen. Man har bara ett liv och man blir inte miljonär på att jobba deltid. Och barnen är det viktigaste vi har. Inte jobben. Kanske kan vi få en spark i baken och massor av välbehövliga tips från boken. 😊👍Tips på att jobba hemifrån mm.”

Hör av er med adressuppgifter (via vår kontaktsida här på bloggen) så skickar vi boken! Vi ser fram emot att skicka ut böckerna till er och inte minst höra vad ny tyckte om den. Skriv gärna några rader i kommentarsfältet i vårt inlägg om boken när ni läst den! 🙂

/Daniel&Frida

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s