🍁Utmaning oktober🍁 avsluta pĂ„började utrensningprojekt

Vi började under september att rensa ut och fĂ„ koll pĂ„ alla prylar i hem och förrĂ„d. Följer ni oss pĂ„ instagram (@vagentillettmerbalanseratliv) sĂ„ har ni sett hur vi kört pĂ„ för att fĂ„ koll pĂ„ vad vi har, rensa ut överflödiga prylar och fĂ„ ordning och reda sĂ„ vi lĂ€tt hittar och har koll. 

Det har gĂ„tt bra sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt och vi kan Ă€n en gĂ„ng konstatera att det finns gott om prylar i vĂ„rt hem och mĂ„nga av dom visste vi knappt att vi hade… SlĂ€kt och vĂ€nner har reagerat med uttryck som”men ni har ju inte sĂ„ mycket saker” och ”ni har ju inte sĂ„ mycket förvaringsmöjligheter”. Men, men det blir en del prylar trots allt 😉

NĂ„vĂ€l, denna utrensningsprocess har gjort att vi startat utrensning lite hĂ€r och var sĂ„ oktobers utmaning Ă€r att avsluta utrensningsprojektet i alla utrymmen pĂ„ ovanvĂ„ningen i vĂ„r bostad. Det innefattar kort och gott att gĂ„ igenom och rensa klart; kassera, sĂ€lja eller skĂ€nka överflöd. LinneskĂ„p, byrĂ„ar, klĂ€dkammare, kontorsförvaring och bokhylla ska vara klart nĂ€r oktober mĂ„nad Ă€r över, det Ă€r mĂ„let. 

  
PĂ„ bilden; ett exempel pĂ„ ”skĂ„psvĂ€rmare” vi hittade – 6st prydnadskuddar som vi sparat i garderoben trots att nya köpts in och ersatt dem. ”Bra och ha” tĂ€nkte vi? 😉 Nu har de fĂ„tt nya hem dĂ€r de gör bĂ€ttre nytta (hoppas vi… 😉 )

Följ gĂ€rna utvecklingen pĂ„ instagram: @vagentillettmerbalanseratliv 🙂

Har du ocksÄ blivit inspirerad och börjat rensa ut?

/Daniel&Frida

En reaktion pĂ„ ”🍁Utmaning oktober🍁 avsluta pĂ„började utrensningprojekt

  1. Ping: Utmaningen i oktober – hur gick det? | VĂ€gen till ett mer balanserat liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s